Tips! Care sunt tipurile de barbati care INNEBUNESC FEMEILE! Tu faci parte din aceasta categorie?!

Daca esti barbat, trebuie sa stii ca nu e usor sa intre in gratiile femeilor. Barbatii trebuie sa fie mereu tunsi, rasi si frezati pentru a putea atrage sexul feminin

Stiind acest lucru, unii barbatii au dezvoltat o obsesie pentru a fi pe placul femeilor! Se trezesc in fiecare dimineata cu 20 de minute mai devreme sa se barbiereasca pentru a impresiona colegele de la birou.

Dar exista o veste buna pentru sexul tare: Femeile sunt atrase de urmasii lui Adam, culmea, care au barba!

Barbatii ar trebui sa ia acest sfat in considerare: Barba este SEXY!

Masculii sunt sfatuiti sa uite de aparatul de ras, intrucat femeile considera barba senzuala. Cel putin, asa arata un studiu realizat de psihologii de la Northumbria University.

Astfel, femeile care au participat la studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu fete de barbati in diferite ipostaze si cu diferite frizuri, apoi li s-a cerut sa determine fiecare fizionomie dupa urmatoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate si maturitate.

Surprinzator, femeile au concluzionat ca barba pastrata timp de o zi este mai senzuala, astfel ca barbatul care o are este practic partenerul perfect.

Informatia ii va bucura pe barbati la culme,intrucat masculilor nu le place sa se barbiereasca in fiecare zi. Pe de alta parte, in cazul in care veti incepe sa aratati precum omul cavernelor, sa nu va asteptati sa aveti mai mult noroc in pat.

Cu toate ca barbatii cu barbi stufoase au primit cele mai bune note, cand vine vorba de masculinitate si agresivitate, acesti barbati au fost cei mai slab cotati in privinta atractivitatii.

Oamenii de stiinta care au facut studiul au concluzionat ca barba de o zi este ceeea ce ar vrea femeile (ganditi-va la George Cloony), adica un barbat matur, puternic insa care nu emana o masculinitate exagerata.

Proprietarul unui salon de lux de infrumusetarea din New York spune ca o barba pe care o pastrezi timp de o zi are rolul de a accentua trasaturile masculine.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger