De multe ori timpul pe care îl avem la dispoziție pentru a servi masa este extrem de limitat, mai ales când suntem la birou. Astfel, mâncărurile semipreparate sau cele de tip instant câștigă tot mai mult teren. Se prepară repede, dar aveți idee cât de periculoase sunt?
La indemana oricui este supa la plic. Se gateste foarte usor pentru ca nu ai nevoie decat de un bol și niște apă fierbinte! Pui amestecul în bol cu apă și în 3 minute e gata!
Intr-un clip postat pe internet, un tanar ne arata ce se intampla cu condimentele care insotesc celebrii taitei chinezesti. Desi multi ar crede ca se respecta metoda traditionala de preparare, datorita gustului foarte asemanator, lucrurile stau altfel.
Urmariti reactia spectaculoasa a prafului din taitei cand intra in contact cu focul.
Condimentul arde precum praful din artificii.
___________________
CITESTE SI >>> Mananci branza cu rosii? Uite ce ai putea sa patesti
___________________
De asemenea, un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard arata ca un consum frecvent de supe instant pot sa afecteze sanatatea, in special la femei. Riscul de colesterol marit este foarte ridicat, precum si de diabet si hipertensiune.