Toate aceste boli sunt cauzate de cuptorul cu microunde

Toată lumea iubește cuptorul cu microunde. Este o metodă foarte simplă și la îndemână de a încălzi mâncarea, mai ales atunci când suntem pe fugă.

Cuptorul cu microunde este un obiect extrem de popular în Statele Unite, existând în bucătării de mai bine de 30 de ani, practic transformând societatea și modul în care folosim produsele alimentare.

CITESTE SI >>>

Semne care arata ca nu beti destula apa pe care le ignorati! Pericolul care ne paste daca nu ne hidratam suficient

Isi freaca buzele cu un saculet folosit de ceai verde timp d ecateva minute! Rezultatul este INCREDIBIL

A pus 3 lamai taiate pe noptiera unde doarme! Acest truc ITI VA SCHIMBA VIATA, fie ca iti vine sa crezi sau nu

O întrebare pertinentă și care necesită un răspuns cât mai clar este dacă aceste cuptoare sunt sau nu sănătoase pentru gătit? Raspunsul este – nu!

Cuptorul cu microunde acționează sub forma radiațiilor non-ionizante. Radiația ionizantă schimbă natura electromagnetică a atomilor sau îi ionizează. Acest lucru modifică modul în care aceștia interacționează cu ceilalți atomi și molecule din jurul lor.

Radiațiile gamma, razele X, si medicina nucleara (scannerul CT) sunt tipuri de radiații ionizante. Alimentul este atacat de valuri de înaltă frecvență de căldură!  Experții susțin că această radiație poate fi dăunătoare pentru sănătate.

Potrivit JustHealthyLifeStyle.com, iata cele mai frecvente boli care sunt cauzate de cuptoare cu microunde.

Oboseală- Cuptoarele cu microunde poate fi cauza obosealii cronice si a obezității.
Insomnie – Trebuie să știți că impactul cu microundele poate provoca daune asupra creierului
Pierderea nutrienților – Când folosiți cuptorul cu microunde, ucideți o mare parte din aromele produsului alimentar.
Eliminați antioxidanții – Cuptorul cu microunde distruge compușii antioxidanți din produsele alimentare și prezintă un risc crescut de infarct miocardic și creșterea colesterolului
Cancer – Radiația emisă de cuptoarele cu microunde se acumulate în corpul uman și poate provoca cancer.

Acest lucru înseamnă că trebuie să folosiți mult atent aceste cuptoare și sdoar în momentele în care nu aveți altă soluție pentru a încălzi un aliment. Folosiți întotdeauna cuptoarele clasice de la aragaz sau pur si simplu flacăra aragazului pentru a încălzi alimentele.

Dacă v-a plăcut acest articol, nu uitați să-l distribuiți pentru a afla cât mai mulți oameni despre pericolul la care se expun când folosesc cuptoarele cu microunde

Comments

comments

Author: johnyhilfiger