Cand vine vorba de exuberanta si snobism, super-bogatii planetei nu au limite. Uite aici cum arata cele mai scumpe iacht-uri ale celor mai bogati oameni din lume:

 

yacht tropical island Seven Sweet Yachts for the Super Rich

 

Tropical Island Paradise, dupa cum sugereaza si numele, are un design care seamana cu o insula tropicala. Faptul ca piscina arata ca o laguna nu a fost suficient pentru designer-ul Rob McPherson asa ca a mai adaugat si un vulcan.

 

Iahtul are 90 metri si mai multe insule plutitoare proiectate pentru a incanta proprietarul cu o prbeliste mirifica de la nivelul apei.

 

Iachtul include, de asemenea, mai multe cabane in care pot fi gazduite cel putin opt persoane. Pe langa acestea, ambarcatiunea are patru apartamente VIP, care au balcoane individuale.

 

In ceea ce priveste divertismentul, Tropical Island Paradise include un cinematograf si o sala de jocuri. Oaspetii care doresc sa citeasca au acces la biblioteca din interiorul iahtului. Cei care vor sa faca sport au la dispozitie o sala de gimnastica si un centru spa.

 

history supreme yacht Seven Sweet Yachts for the Super Rich

 

History Supreme este in prezent cel mai scump iaht din lume, valoarea sa fiind estimata la 5 miliarde. Cei care sunt contrariati de suma, se vor mai linisti probabil cand vor afla faptul ca nava este impodobit cu aur si platina.

 

Excentricitatea nu s-a oprit insa aici, iahtul avand, de asemenea, o statuie facuta din os de dinozaur. De asemenea, peretii dormitorului au fost construiti din piatra meteorica.

 

Stuart Hughes, designerul iahtului, a petrecut aproximativ 3 ani pentru a-l construi. Masurand numai 30 de metri in lungime, aceasta nava detine cu siguranta suprematia in randul ambarcatiunilor de acest fel.

 

 

Eclipse, o alta minunatie plutitoare, poate fi numit si iaht anti-paparazzi, deoarece aceasta are capacitatea de a bruia echipamentele folosite de jurnalisti. Acesta este al doilea cel mai scump iaht din lume si masoara 163. 5 metri lungime.

 

Unele dintre caracteristicile remarcabile ale sale includ doua heliporturi, trei barci si chiar un mini-submarin care poate merge 40 de metri adancime.

 

Oaspetii sunt cazati in 24 de camere si au la dispozitie doua piscine luxoase. In plus, pe iaht exista si un club. In ceea ce priveste securitatea, Eclipse este echipat cu un sistem de aparare anti-racheta si geamuri anti-glont. Scutul anti-paparazzi functioneaza pe baza de laser si scaneaza zona din jurul sau in cautare senzorilor de pe camerele foto. Atunci ca˜nd sunt detectati astfel de senzori, o lumina stralucitoare este indreptata spre aparatul de fotografiat, astfel ca fotografiatul devine practic imposibil.

 

 

Dubai este al doilea cel mai lung iaht din lume, avand cu 1. 5 metri mai putin decat Eclipse. Iahtul poarta numele de Emiratul Dubai, deoarece apartine acestei zone.

 

In 2008, la doi ani dupa finalizarea ambarcatiunii, instalatia de climatizare a trebuit sa fie inlocuita, pentru a rezista la conditii climatice extreme din Orientul Mijlociu. Oaspetii de pe Dubai vor avea posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni atunci cand vine vorba de relaxare. Exista mai multe piscine, precum, jacazzi si plaje, special amenajate.

 

De asemenea, pot fi efectuate si sporturi de apa pe o platforma de inot. Iahtul mai are si rampa de aterizare pentru elicoptere, garaj submarin si o scara uimitoare in spirala. Toate aceste facilitati sunt disponibile doar pentru „jucariile” detinute de miliardari, astfel ca n-ar trebui sa fie o surpriza faptul ca ambarcatiunea a fost proiectata in conformitate cu dorintele unui membru al familiei regale.

 

 

Al Said este tipul de nava care atrage prin mister. Sultanul din Oman, care este proprietar al acestui iaht, a decis sa pastreze in secret interiorul ambarcatiunii, astfel pana in prezent nu exista nici o fotografie care sa ilustreze luxul din interior.

 

Astfel, totul se bazeaza pe presupuneri si speculatii. Unii spun ca exista o sala de concerte pe iaht care poate gazdui o orchestra 50 de membri. Nava, care massoara 155 de metri lungime, mai este cunoscut sub numele de floarea-soarelui.

 

In cazul in care sultanul vrea sa calatoreasca cu o viteza mai mare de 28 km / h, care este viteza maxima a acestei nave, el are un heliport la dispozitia. Ca si in cazul altor iahturi construite pentru domnitori din Orientul Mijlociu, nu exista mult spatiu in exterior.

 

 

Comments

comments