Perioada Sarbatorilor de iarna este una extrem de incarcata pentru parinti. Copiii sunt primii care beneficiaza de un rasfat suplimentar atunci cand vine vorba de Craciun si sarbatori cu Mosul!

Craciunul este sarbatoarea in care a darui este gestul principal. Copiii sunt cei care asteapta cel mai mult cadourile lui Mos Craciun, dar si cei care avand o inima atat de curata il asteapta cu drag si chiar cred in magia pe care acest personaj o pot raspandi asupra oamenilor.

Pentru a veni in ajutorul parintilor,  le prezentam mai jos cateva idei de cadouri care sa se aseze mandre sub brad si sa bucure copiii!

Top jucarii Disney pe care sa le daruiesti copiilor de Craciun

Indubitabil personajele Disney au castigat cel mai mult teren in preferintele copiilor de toate varstele, astfel ca aproape orice copil isi doreste jucarii Disney, fie ca este vorba de printesa Elsa din Regatul de Gheata, Frozen, fie ca este vorba de deja cunoscutele personaje Minnie si Mickey Mouse.

Oricum ar fi, o jucarie Disney este probabil cel mai frumos cadou pe care il putem face copiilor in aceasta perioada frumoasa a sarbatorilor de iarna.

Va prezentam mai jos cateva dintre jucariile Disney care merita sa fie facute cadou copiilor de Sarbatori

  1. Jucarii Dinsey: Set sanie Frozen cu Ana si renul Sven
  2. Jucarii Disney: Set Disney, Frozen-magazinul de dulciuri din Arendelle
  3. Jucarii Disney- papusa printesa Disney Rapunzel cu instrument de pictare a rochiei
  4. Jucarii Disney: Papusa Disney Merida din Neinfricata, cu instrument special de pictare a rochiei
  5. Jucarii Disney: Papusa Disney printesa Rapunzel cu o rochie minunata de bal
  6. Jucarii Disney: Puzzle Disney cu printese

Gasiti si mai multe jucarii Disney aici

 

Comments

comments