Revista presei

Top zece motive pentru care se ceartă cuplurile!

Sexul, curatenia în casa si vacantele se numara printre cele zece motive principale ale certurilor în cuplu, multe dintre conflicte fiind provocate nu de anumite fapte ci de modul în care acestea sunt rememorate


1. Sexul – acesta este unul dintre motivele despre care de cele mai multe ori nu se vorbeste, pentru ca discutia ar putea sa îi faca pe ambii parteneri mai constienti de aceasta problema atunci când sunt în pat.2. Curatenia în casa – cuplurile în care ambii parteneri au aceleasi standarde în ceea ce o priveste sunt extrem de rare. Acceptarea diferentelor este secretul armoniei. Sau, de cealalta parte, certurile pe acest subiect.


––––––


CITESTE SI >>>


Ce spune forma sanilor despre tine


Motivele pentru care barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari


Toarna un ou crud in cafea! Rezultatul este INCREDIBIL


–––––-


3. Sindromul memoriei false – multe certuri nu au ca subiect anumite fapte ci modul în care sunt rememorate. Fiecare îsi construieste o mitologie privind probleme din trecut, pentru a se pune într-o lumina mai buna – o zona bogata pentru eventuale conflicte.


4. Dezordinea din timpul gatitului. Persoana care gateste ar trebui sa fie lasata s-o faca în felul ei, chiar daca o face gresit si dezordonat.


5. Dependentele – când lucrurile nu merg bine, oamenii au nevoie sa dea vina pe cineva, pentru ca forta circumstantelor pare prea amenintatoare.


6. Copiii – educatia lor este un subiect generos pentru certuri. Este de recomandat o negociere rationala, în liniste asupra chestiunilor ce tin de copii, însa de cele mai multe ori apar certurile.


7. Designul interior – desi înainte era, în general, domeniul unuia dintre parteneri, mai precis femeia, în prezent lucrurile s-au schimbat si barbatii se preocupa si ei de acest aspect.


8. Banii – trebuie sa fie împartiti în mod egal daca unul dintre parteneri câstiga de cinci ori mai mult decât celalalt? De preferat este sa se rezolve aceasta chestiune de la începuturi.


9. Rudele – diferenta dintre propriile perceptii asupra familiei si cele ale partenerului poate fi semnificativa. Pe scurt, rudele nu pot fi evitate, chiar daca se afla la sute de kilometri departare.


10. Vacantele – diferenta uriasa dintre speranta si realitate poate fi ucigatoare. Vacantele pot fi surse de dezamagire care duc la conflicte, pentru ca trebuie sa se dea vina pe cineva daca lucrurile merg prost.


Sursa>>>Mediafax


Comments

comments