Imaginile de mai jos sunt puse doar cu titlu de prezentare, iar daca cineva care citeste acest post are palpitatii sau sindromul „ochilor buclucati”, recomad sa paraseasca pagina imediat!

Pentru cei care inca au mai ramas pe pagina asta, o sa le spun un lucru care deja este cunoscut, dar probabil putin constientizat la nivel de inteligenta comuna. Luxul nu are limite. Ceea ce noua, oamenilor de rand ni se pare un vis, in realitate exista pentru cei care au indeajuns de multi bani pentru a si-l permite.

Arhitectura si luxul exuberant al caselor prezentate aici depaseste orice imaginatie. Cat despre pret…

1. Locatie: Hampsted, Londra, Anglia

Are nici mai mult nici mai putin de 10.000 de metri patrati si este dotata cu o baie turceasca, lift de sticla, terasa de 25 de metri, 7 dormitoare si 7 bucatarii (ma intreb cine gateste atat e mult)

Pretul echivaleaza cu exuberanta pe care o inspira intreaga cladire: 64.000.000 de dolari

2. Locatie: Bel-Air, California

Casa este situata in Bel-Air, California si are aproape 15.000 de metri patrati. Contine 10 dormitoare, 1 bai si ofera vedere catre peisajul montan din imprejurimi de 280 de grade.

Daca nu vi se pare ceva iesit din comun, va mai spun ca pretul este de 72.000.000 de dolari.

3. Romania, Brasov

Surpriza! Una dintre cele mai scumpe locatii din lume este Castelul Bran din Romania. Castelul este estimat, potrivit Izismile.com, la 135.000.000 de dolari!

Initial Castelul Bran (in limba slava brana inseamna poarta) a fost o fortareata cunoscuta sub numele de Dietrichstein. Desi a fost construit  in anul 1212, ramane una dintre cele mai scumpe si impunatoare constructii din lume.

4.Locatie: Hamptons, New York

Are peste 33.000 de metri patrati, 29 de dormitoare si 39 de bai. Imensitatea dispune de zona amenajata pentru bowling si o priveliste superba spre oceanul Atlantic, al doilea ca marime de pe pamant. Casa este estimata la 198.000.000 de dolari

5. Locatie: Alpii elvetieni

Cea mai scumpa casa din lume este evaluata la 12,000,000,000 dolari. Este construita din aur masiv si platina (aproape 200 de tone de metale pretioase)

Podeaua este construita din meteoriti si oase de dinozaur

Comments

comments