Revista presei

Toti parintii sa citeasca asta: 20 de lucruri pe care sa i le spui copilului tau!

Un articol care trebuie citit, pus in practica si dat mai departe si care ne poate ajuta sa crestem copii sanatosi si frumosi in interior!

Copiii sunt o minune si o binecuvantare, un dar care ne este dat si cu care trebuie sa ne purtam ca atare. Acest articol circula pe internet si ii este atribuit autorului China Deaton. Este un articol care trebuie citit, pus in practica si dat mai departe. Ne poate ajuta sa crestem copii sanatosi si frumosi in interior!

 

20 de lucruri pe care copilul tau trebuie sa le auda de la tine

1.Te iubesc. Nimic nu ma va face sa ma opresc din a te iubi. Nimic din ceea ce ai putea sa faci sau sa spui sau sa gandesti nu va schimba acest lucru vreodata.

2. Esti minunat. Ma uit la tine cu mirare. Nu doar la ceea ce poti sa faci, ci la ceea ce esti. Nu exista nimeni altcineva ca tine. Nimeni!

3. Este in regula sa plangi. Oamenii plang din tot felul de motive: cand sunt raniti, tristi, veseli sau ingrijorati; cand sunt maniosi, singuri sau cand le este frica. Cand simt. Oamenii mari plang si ei. Eu plang.

4. Ai facut o greseala. A fost gresit. Oamenii fac greseli. Eu fac. Este ceva ce putem indrepta? Ce putem face? Totul s-a terminat. O poti lua de la inceput. Stiu ca iti pare rau. Te iert.

5. Ai facut ceea ce trebuia. Acest lucru a fost inspaimantator sau dificil. Chiar daca nu a fost usor, ai facut-o. Sunt mandra de tine; si tu ar trebui sa fii.

6. Imi pare rau. Iarta-ma. Am facut o greseala.

 

Citeste mai departe

 

Comments

comments