PARENTING

Toti parintii trebuie sa stie asta! Cum sa salvezi un copil care se ineaca in doar cateva secunde

Copiii, in special in primii ani de viata, au tendinta sa inghita diverse obiecte cu care se joaca. Pericolul este unul extrem de mare ca micutul dvs sa se inece cu o bucata dintr-o jucarie sau chiar cu mancare, de aceea ar trebui sa stiti cum puteti sa iesiti din astfel de situatii.

Un serviciu de ambulanta din SUA a lansat o campanie de responsabilizare adresata tuturor paintilor, in care explica cat mai clar cum poate fi salvata viata un copil care s-a inecat cu un obiect extern.

CITESTE SI >>>

Baietelul lor incepuse sa se invineteasca si nu mai putea respira! Medicii au avut un soc cand au vazut ce avea in gat

Bona i-a spus mamei ca fetita ei si-a rupt dintele de la un biscuite! Cand au vazut medicii ce-i in gura fetitei S-AU INGROZIT

Ce patesc bebelusii atunci cand parintii lor se cearta?
Statisticile arata ca 40% dintre parintii din America au fost martorii unui episod in care copiii lor s-au inecat cu lucruri pe care le-au inghitit. Mai ingrijorator este ca 80% dintre acesti parinti nu aveau habar cum trebuie procedat in astfel de situatii.

In videoclipul animat cateva jucarii personificate descriu o situatie ipotetica in care un copil s-a inecat si care sunt procedurile pentru scoaterea obiectului strain din caile respiratorii.

Acest videoclip ar trebui urmarit de toti parintii, pentru ca nu se stie cand se pot confrunta cu astfel de situatii care se pot transforma in tragedii.

Comments

comments