PARENTING

Toti prietenii RADEAU DE EI si spuneau ca o sa li se urce copiii in cap daca vor continua sa faca asta! Cand au aflat adevaratul motiv, LE-AU DAT LACRIMILE tuturor. Care este ADEVARUL CUTREMURATOR din spatele acestei fotografii

Un bărbat a reușit să sensibilizeze o planetă întreagă cu o fotografie pe care a postat-o pe internet și care a devenit virală. Puțini credeau că bărbații pot fi atât de sensibili!

David Brinkley este un tată care, cel mai probabil în cercul său de prieten este un om obișnuit. pentru milioane de utilizatori de pe internet care i-au vizualizat postarea, David este un model demn de urmat.

CITESTE SI >>>

Si-a aratat burta de gravida pe Facebook, dar in loc sa primeasca like-uri oamenii AU SUNAT LA POLITIE! Ce se vede in poza, este halucinant

Femeia cu cea mai mare burta din lume! Doctorii,socati cand au vazut cum ies bebelusii:„Ati umplut sectia, unde ii tinem!”

Un băiețel ține pe pieptul său un nou-născut prematur. Când vei vedea pe cine se sprijină el, nu-ți vei putea stăpâni lacrimile

Bărbatul apostat într-o zi o fotografie pe o rețea de socializare în care o surprindea pe frumoasa lui șoție împreună cu cei doi băieți ai lor domrind cu ei în pa. povestea din spatele fotografiei este cea care a impresionat pe toată lumea. iată ce a scris David pe Facebook:

,,Soția mea este genul de om care devine cel mai bun prieten al tău. Stă ore în șir de vorbă cu prietenii ei TOT TIMPUL și, uneori, mai aud și eu câte ceva. Recent vorbea cu cineva despre copiii care dorm cu părinții în pat, am auzit-o pe această a doua persoană spunând: ,,Soțul tău nu urăște asta? Al meu nu m-ar lăsa să fac asta niciodată”. Am rămas uimit și m-a deranjat vreo 4 zile. Așa că am decis să clarific lucrurile.

NU URĂSC niciun lucru care o face pe soția mea să fie mama extraordinară care este. Nu aș vorbi NICIODATĂ urât despre ceva ce ea vrea să facă pentru copiii noștri. Trebuie să mă fac mic de tot pe un colț de pat?

Da? Dar, Doamne, cât de frumoasă e când îmi ține în brațe copiii și îi face să se simtă în siguranță! Ideea e că soțiile noastre trec prin aceste experiențe de mame pentru un timp foarte scurt.

Ele dau naștere copiilor, îi hrănesc și îi mai lasă uneori să doarmă cu ele. Dar în cele din urmă copiii noștri se vor face mari și vor deveni prea șmecheri pentru asta, așa că de ce noi, ca bărbați, am vrea să le răpim chiar și o secundă din toate astea?

A fi mame este o parte a identității lor, și ce mai sunt 1 sau 3 ani dintr-o viață de om petrecută împreună? Vreau doar să spun că sunt mândru de fiecare decizie pe care soția mea a luat-o ca mamă și că o sprijin în toate. Nu aș vrea niciodată să îi iau aceste scurte momente prețioase care sunt, de fapt, mult prea scurte pentru a le rata! Vă rog să vă respectați soțiile și mamele.”

Sursa: Indy100.com

Comments

comments