Tragedie în România, la un spital din Alba Iulia. Un bebeluș de trei luni a murit, înainte să ajungă să fie consultat de medicul de familie.

Fetița a fost dusă la medicul de familie cu probleme grave de sănătate. Micuța a decedat în timp ce părinții așteptau ca ea să fie consultată, scrie Alba24.ro.

Potrivit aceleași surse, fetița fusese internată înainte la un spital din Târgu Mureș. Aici medicii au constatat că micuța are probleme de sănătate.

Deocamdată nu se știe clar în ce condiții medicii de la spitalul din Târgu Mureș au externat fetița, în ciuda faptului că au constatat probleme serioase de sănătate

„Am demarat o anchetă la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, precum şi IPJ şi Parchetul – au demarat anchetă proprie. Deocamdată nu avem foarte multe date să le facem publice. Din câte ştim noi, fetiţa intrase în cabinetul medicului de familie într-o stare de sănătate destul de proastă. În momentul de faţă, ştim că suferea de mai multe afecţiuni. A fost încercare şi de resuscitare, în cabinet a intrat pe braţe, din ce ni s-a comunicat nouă. Probabil va fi efectuată o autopsie, care va stabili cauzele morţii”, a declarat şeful DSP Alba, Alexandru Sinea, pentru Alba24.ro.

Comments

comments