Sanatate

Tratament pentru prostatita! Acum poti fi din nou barbat

Prostatita, o boala care afecteaza deseori barbatii si poate produce simptome extrem de neplacute, a fost deseori trecuta cu vederea, din cauza ca cei mai multi pacienti se simt rusinati de ea.

Exista tratament pentru prostatita si tu poti beneficia de el!

Ce este prostatita si cum actioneaza

Prostatita se prezinta prin inflamarea si umflarea glandei prostatei, o glanda care are dimensiunea unei nuci, situata sub vezica barbatilor.

Prostatita este diferita de prostata marita si apare in momentul in care prostata este inflamata.

Prostata este organul masculin care produce lichidul ce transporta spermatozoizii, asadar este un organ extrem de important pentru barbati.

Prostatita, daca exista, provoaca deseori urinare dureroasa si dificila. Deci daca ai probleme cu urinarea sau dureri in timpul urinarii, ar fi cazul sa te prezinti la medic pentru un consult.

Prostatita poate produce dureri inghinale, in zona pelviana sau in zona organelor genitale. Uneori, simptomele pot fi ca ale unei gripe!

Prostatita tinde sa afecteze mai mult barbatii de 50 de ani, sau chiar mai tineri. In cazul unei infectii bacteriene, prostatita poate fi tratata cu ajutorul antibioticilor. Exista insa si cazuri in care prostatita nu este bacteriana, iar in acest caz este nevoie de un tratament special

Tratament pentru prostatita

Ai parte de urinare dureroasa, tensiune sau presiune in zona inghinala, erectie instabila, reducere a actului sexual sau scaderea libidoului? Exista un tratament pentru prostatita care te-ar putea ajuta

Tratamentul ideal pentru prostatita este PROSTAMIN FORTE, o combinatie extraordinara de plante care ajuta la restabilirea prostatei. Prostamin forte contine extract din fructe de palmier si zinc, care reduc inflmarea prostatei, extract din gotu kola si pudra din ciuperci siitake, pentru cresterea libidoului si refacerea circulatiei sanguine in prostata.

Tratament pentru prostatita

Prostamin Forte contine, de asemenea, pudra din seminte de dovleac si extract de afine rosii, care imbunatatesc urinarea si spermatogeneza.

Tratamentul pentru prostatita, Prostamin Forte, mai contine extract de ciuperci reishi si extract de samburi de rodii, care elimina durerea la urinare, dar si la defecatie

Comments

comments