Tips&Tricks

TRUCUL ANULUI! Fa asta la telefonul tau si vei putea face cele mai misto poze

Evolutia tehnologiei din ziele noastre si telefoanele din ce in ce mai performante pot transforma orice utilizator obisnuit intr-un fotograf iscusit, mai ales ca smartphone-urile au o multime de setari si filtre.

Exista insa un truc despre care suntem siguri ca nu ati auzit pana acum si careva poate transforma cu adevarat in fotografi profesionisti. Nu aveti nevoie decat de un tub laser si o agrafa de par.

Cum sa imbunatatiti camera foto a iPhone-ului vostru

Va mai amintiti de acele lasere de jucarie cu care obisnuiati sa va orbiti vecinii sau copiii care treceau noaptea prin fata blocului, doar asa de distractie? Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti capacul de sticla prin care se reflecta fascicolul de lumina laser al jucariei.

Apoi, plasati acel capac intre bratele unei agrafe, in asa fel incat sa stea nemiscat.

Lipiti apoi agrafa cu tot cu capac pe camera foto a mobilului cu ajutorul unei benzi de scotch. Acum, incercati sa faceti o poza si veti remarca ceva uimitor.

Telefonul vostru va avea posibilitatea sa mareasca imaginea la scara extrem de mare. Astfel, veti putea sa va focusati strict pe detaliile unui obiect pe care, in mod normal nu reusiti sa le observati.

Comments

comments