Uita-te la palmele tale si vezi daca aceste linii se suprapun! Uite ce lucru ti se va intampla

Chiromanția sau cititul în palmă, este o știință originară din astrologia indiană și este o tendință foarte populară astăzi, în special în rândul celor care doresc să găsească norocul în dragoste, sănătate și fericire.

Un cititor de palme interpretează diferitele aspecte ale vieții unei persoane, inclusiv caracterul în funcții de liniile din palma.

CITESTE SI >>>

Ai litera „M” trasata in striatiile palmei? – Iata ce semnifica

Daca vezi o persoana cu un punct negru in palma, SUNA LA POLITIE!

De ce miros urat batranii

Dar, nu trebuie neapărat să fie o persoană specială pentru a afla mai multe despre viitorul său. Putem afla lucruri prețioase despre viața și caracterul nostru dacă pur și simplu privim liniile din palme așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Deschidem mâinile și vedem dacă aceste liniile se suprapun.Iată ce înseamnă acest lucru!

În cazul în care aceste linii sunt unite și au aceeași lungime sunteți o persoană plină de compasiune. Sunteți, de asemenea, o persoană foarte stabilă și aveți un caracter care este relativ calm. Partenerul dvs va fi iubit și acceptat de către familie și prieteni.

În cazul în care linia din palma dreaptă este poziționată deasupra liniei din palma stânga – sunteți o persoană inteligentă și sunteți atrași în special de persoanele mai mature. De fapt, există o mare probabilitate ca vă veți căsători cu o persoană mai în vârstă decât tine.

În cazul în care linia din stânga este mai mare decât dreapta – Nu sunteți o persoană timidă, ci aveți încredere în voi. Este foarte probabil să vă căsătoriți cu cineva mai tânăr decât voi.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger