PARENTING

Un celebru medic pediatru ne invata cum sa linistim un copil care PLANGE in doar cateva secunde

Daca sunteți parinti, probabil stiti deja că un bebeluș care plânge este una dintre cele mai dificile probleme pe care trebuie s-o gestionam, cel putin atunci cand suntem la inceput de drum.

Tipetele si plansetele bebelusilor perturbă linistea din casa si te face sa fii incordat si stresat pe tot parcursul zilei. Cu cat plansetele persista, in ciuda incercarii parintilor de a-si linisti copiii, cu atat atmosfera generala devine din ce in ce mai tensionata.

CITESTE SI >>>

Copilul tau ADOARME GREU noaptea? Iata cele mai bune metode de a-l trimite in lumea viselor

Copilul are un comportament NEADECVAT! Iata ce trebuie sa faci si de ce toti parintii GRESESC in gestionarea acestor situatii

90% dintre parinti comit aceste GRESELI cand copilul lor are febra! Invata ce trebuie sa faci

Din fericire, doctorul Robert Hamilton, pediatru cu experiență de la o clinica din Santa Monica, California, dezvaluie o tehnica extrem de eficienta, care va ajuta să vă calmati copilul atunci cand plânge. Ce este minunat in aceasta metoda este faptul că funcționează în doar câteva secunde!

El demonstrează metoda în următorul videoclip. Este, de fapt, un mod special de a ține copilul, care da rezultate excelente!

In primul rand, ar trebui să ridicați copilul, si sa-i puneti brațele pe piept, apoi puneti mâna stângă sub bărbia copilului pentru a-i tine capul.

Apoi, trebuie doar să puneți mâna opusă sub scutec, sprijinind copilul la un anumit unghi. Incredibil!

Comments

comments