In timp ce in Marea Britanie au existat discutii serioase despre asa zisa oferta „meal deal” care se gaseste la supermarketuri si benzinarii, sustinandu-se ca astfel se promoveaza mancarea nesanatoasa, un clip postat pe reteaua de socializare Tik Tok arata ce inseamna „meal deal” in Romania.

In videoclipul postat pe Tik Tok in gluma, apare o oferta de la un magazin local, care nu are nicio legatura cu mancarea, nici macar nesanatoasa.

Ei bine, oferta consta intr-o sticla de Coca Cola la fiecare pachet de tigari cumparat.

Internautii nu au ezitat sa faca glume pe seama imaginilor, unii dintre ei chiar comparand oferta cu un „meal deal” care se gaseste in multe magazine din Anglia si care contine de obicei un sandwich, un snacks si o sticla de apa sau suc.

„Da-mi fara zahar. Incerc sa fiu sanatos”, a comentat un utilizator, in timp ce altul a scris „As fi vrut sa fi avut asa ceva si in Anglia”.

Dincolo de clipul haios, exista si o parte a povestii care ar trebui sa ne alarmeze. Romania este pe locul sase in Europa, dupa numarul de fumatori, procentul acestora ajungand la 30%, potrivit datelor publicate de Statista.com

Cei mai multi fumatori din Europa, in anul 2020, se aflau in Grecia, tara unde 42% din populatie fumeaza.

@lavidrg what a great deal! #foryou #balkan #balkantiktok #romania #romania🇷🇴 #balkans ♬ original sound – Bler

Comments

comments