PARENTING

Un copil nu a baut nimic altceva decat ASTA! Efectele sunt DEZASTRUOASE

Inghitirea bauturilor foarte dulci, acidulate, de catre copii a devenit o practica obisnuita in marea majoritate a tarilor. Acum ei sunt victimile “Mountain Dew”, un suc dulce, acidulat, un fel de pepsi, foarte nociv pentru organism.

In cazul copilului din prezentul material, nu este vorba doar de o singura doza de racoritoare sau de doua pahare pe saptamana.

CITESTE SI >>>

ATENTIE PARINTI! Aceasta boala potential FATALA este transmisa de caini cel mai frecvent la COPII! Afla care sunt simptomele si cum va puteti feri de ea

Avertismentul unui medic pediatru catre toti parintii: Opriti-va copilul sa mai faca ASTA!

REVOLTATOR! O fetita sta toata ziua legata precum un animal in fata casei! Ce explicatie are mama

Copilul nu obisnuia sa bea nimic altceva decat sucuri carbogazoase de la varsta de cand ar fi trebuit sa bea numai lapte. Uimitor si ingrijorator in acelasi timp, fiindca niciodata nu a cunoscut gustul apei, iar dintii sai aratau jalnic.

Cand mama s-a prezentat cu el la dentist, acesta a intrebat-o ce a consumat copilasul. Raspunsul a socat lumea medicala!

Biberonul sau era intotdeauna plin cu suc de fructe continand aditivi cu repercusiuni asupra intregului organism cat si al dintilor.

Inca din 2012, in “New York Times”, medicii au semnalat efectele grave ale consumului in exces al unor astfel de bauturi la copii si ca acestia trebuie alimentati cu apa si lapte (doar ocazional sa li se ofere racoritoare).

Fiind vorba, totusi, de dinti de lapte, care sunt mai fragili decat dintii definitivi, zaharul ii ataca ireversibil.

In acest sens, dr. Robert Beaglehole aminteste ca intr-un an a extras aproximativ 60 de dinti la copii, din cauza excesului de zahar din bauturi.

Nu uitati ca el este prezent in multe alte produse, cum ar fi bomboanele, prajiturile… si tocmai de aceea trebuie consumat cu moderatie!

Sursa: Secretele.com

Comments

comments