Cunoscutul terapeut roman Valeriu Popa sustine in mod surprinzator ca nu exista decat o boala care cauzeaza multe alte afectiuni in organism:”Nu exista decat o singura boala: sangele stricat”, potrivit Secretele.com
Pomenind de sangele stricat, terapeutul face de fapt referire la boala arterelor sau a conductelor organismului. Degeaba ne ingrijim organele importante ale corpului, daca nu avem grija si de vasele de sange.
CITESTE SI >>>
Remediul natural vechi de 800 de ani pentru bolile de inima si alte afectiuni! Simplu de preparat
Ateroscleroza este o boala care afecteaza frecvent arterele, determinand o ingrosare a lor si o rogidizare a peretilor arteriali. Aceasta este principala cauza a imbatranirii sau a aparitiei bolilor cardiovasculare.
Ateroscleroza apare pe fondul unei alimentatii necorespunzatoare si un stil de viata defectuos.
Daca vrem sa fim sanatosi si sa prevenim aparitia unor boli severe la nivelul organismului ar trebui sa avem grija sa ne purificam in permanenta sangele. mentinerea unui sange sanatos si un nivel de colesterol scazut va mentine starea de bine a intregului organism.
Ingrosarea arterelor sanguine este cauzata de consumul de grasimi in exces, dar poate aparea si pe fondul unui consum de alcool in exces sau fumat. Totodata, asteroscleroza apare din cauza unei acrente de vitamina C in organism.
Va prezentam mai jos cateva retete care sa va mentina arterele curate si sa va purifice intregul organism de toxine si grasimi.
1. Puneti la macerat intr-un borcan 500 de grame de usturoi pisat si sucul de la 24 de lamai. Lasati-le timp de 24 de zile, amestecand zilnic in borcan. Pastrati borcanul la frigider si consumati o lingura din acest amestec la o jumatate de pahar cu apa, seara inainte sa mergeti la culcare.
2. Intr-un litru de vin alb, tocati marunt 5 cepe rosii. Separat fierbeti 250 de grame de radacina de patrunjel maruntit si 2 legaturi de frunze de patrunjel tocat pana cand lichidul cade la jumatate. Dupa ce se raceste, se strecoara amestecul si se adauga in vinul cu ceapa maruntita. La final se mai adauga 150 de mililitri de miere de albine. Amestecul se lasa la macerat timp de 7 zile, agitandu-se din cand in cand. Se consuma apoi cate o lingura de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa.
Cititi mai multe pe Secretele.com