PARENTING

Un lucru pe care toti parintii obisnuiesc sa-l faca bebelusilor, era s-o ucida pe aceasta micuta! „Sa nu mai faceti niciodata acest lucru”

Apasa pe sageata next pentru a vedea ce a patit bebelusul

Nimeni nu bănuia că un gest atât de mic și nevinovat poate să fie atât de periculos pentru un nou-născut. O femeie din Marea Britanie a aflat pe propria piele ce se întâmplă dacă săruți un nou-născut pe gură.

După ce s-a născut fetița sa, femeia bucuroasă să o vadă a sărutat-o pe gură. La scurt timp însă, fetița începuse să aibă o stare generală proastă, lucru care a alarmat-o pe mamă și a determinat-o să o ducă de urgență la spital.

CITESTE SI >>>

Copilul tau sta in aceasta pozitie! Iata de ce ar trebui sa-l opresti IMEDIAT

Mama insarcinata cu gemeni primeste o veste tragica de la doctor! dar cand s-a uitat mai atent la ecografie nu i-a venit sa creada

Aceasta mama si-a pierdut copilul din cauza unei greseli pe care a facut-o pe Facebook! Atentie mare

Medicii au constat că femeia îi transmisese micuței un virus care a determinat apariția unui herpes. Fetița a fost internată în spital și cadrele medicale au reușit într-un final să o salveze.

Virusul care determină apariția herpesului în organism este, de cele mai multe ori, fatal pentru bebelușii mai mici de trei luni. Organismele lor plăpânde nu pot să lupte cu acest virus.

În plus, mulți oameni au în organismul lor acest virus, dar nu știu de existența lui și nu îi afectează în niciun fel.

Comments

comments