Inconstienta, teribilism? Ce poate sa se afle in mintea unor oameni care cred ca daca accelereaza la maximum un bolid de peste 500 de cai sunt super-cool?

Imagini cu doua masini de lux concurand pe Autostrada Transilvaniei intr-o cursa nebuna, in care soferii accelereaza in nestire cu pana la 310 kilometri pe ora, au fost trimise de un cititor redactiei Realitatea.net.

Cu toate ca in imagini acul kilometrajului depaseste 300 km/h este posibil ca imaginile sa fie trucate, intrucat dungile de pe mijlocul partii carosabile se misca prea incet in raport cu viteza afisata.

Un Audi RS4 si un Mercedes M5 fac liniute pe cea mai noua autostrada construita in Romania. Sunt puternice, prima are 460 cp, iar a doua 550 cp. Acesta este probabil si motivul pentru care soferii lor accelereaza si merg cu de peste doua ori mai mult decat limita de viteza de pe autostrada, cel putin asa arata imaginile respective.

Autoritatile au luat la puricat imaginile, in speranta ca vor putea identifica soferul. Cu toate acestea, nu prea pot face mare lucru, pentru ca nu se poate proba veridicitatea clipului.

Comments

comments