PENIBIL

Un roman i-a furat telefonul unui strain si ii trimite, FARA SA STIE, poze cu familia! Cel mai penibil moment al anului

Apasa sageata next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

Tehnologia de ultima generatie nu este pe intelesul tuturor. Cel mai bun exemplu de dat pentru a sustine aceasta afirmatie este ce i s-a intamplat unui belgian caruia i s-a furat telefonul mobil.

Anul trecut, Yannick De Neef a mers in vacanta in Lloret De Mar, special pentru a cunoaste femei. Inainte de plecarea in Spania, belgianul si-a cumparat un HTC cu o camera foto performanta. A reusit sa cunoasca o fata si, prea concentrat sa faca o impresie buna, a uitat sa mai fie atent la telefonul sau. Si-a dat seama ca nu il mai are abia cand a ajuns cu fata pe plaja.

CITESTE SI >>>

SOCANT! O tanara crede ca a ramas GRAVIDA cu cainele ei si cere sfaturi pe Facebook

Iconite cu fata lui Arsenie Boca vandute pe un site chinezesc! Vezi cat costa

INCREDIBIL! Galateanca GOALA PUSCA , surprinsa cand se spala la o tasnitoare publica

La scurta vreme, fata a constatat la randul ei ca a ramas fara telefon. Politistii spanioli le-a spus ca probabil telefoanele lor au fost furate, insa nu i-a putut ajuta.

La cateva luni dupa ce s-a intors inapoi in Belgia, Yannick a inceput sa primeasca in Dropbox poze din telefonul sau furat. In serviciul compatibil cu sistemul de operare al telefonului, respectiv Android, belgianul a inceput sa primeasca toate pozele care erau facute cu telefonul, deoarece acesta nu a fost resetat.

Curios unde a ajuns telefonul sau, Yannick a inceput sa studieze in detaliu fotografiile. Astfel a descoperit ca HTC-ul a ajuns in… Romania. Mai exact in Macin, Tulcea. Localizarea pozelor a fost posibila cu o alta functie usor controversata a telefonului (dar utila in acest caz), cea care stocheaza in informatiile despre fotografii coordonatele GPS in care acestea au fost facute.

Insa, cu atat de multe informatii la dispozitie (inclusiv un numar de inmatriculare), belgianul sustine pe contul sau de Twitter ca politistii romani nu l-au ajutat in momentul in care au fost contactati de unul dintre prietenii sai, ci doar s-au amuzat de situatie.

Comments

comments