WOW

Un tata a cerut unor straini sa photoshopeze poza cu fiica lui de cateva luni! Vei izbucni in plans cand vei afla motivul

Un utilizator al retelei de socializare Reddit a postat pe internet o fotografie cu fetita lui de cateva luni conectata la o multime de aparate

Nathen Seffel a rugat utilizatorii retelei sociale sa il ajute sa editeze in Photoshop poza cu micuta lui asezata pe un pat de spital si conecatata la aparate.

Motivul pentru care barbatul si-a dorit acest lucru este coplesitor. Se pare ca fetita lui Nathen, Sophia, nu a trait decat cateva luni, iar singura amintire pe care o avea cu ea era acea poza. Astfel, barbatul a vrut ca cineva sa modifice fotografia si sa scoata toate acele tuburi care o inconjurau, astfel ca Sophia sa arate ca un copil normal.

Reactiile nu au intarziat sa apara. Nathen a fost impresionat de numarul mare de fotografii modificate pe care le-a primit inapoi, fiecare utilizator transmitand imaginea reinterpretata a micutei si regretele pentru pierdea suferita.

Comments

comments