INTERNATIONAL

Va mai amintiti de baietelul abandonat care era sa moara de foame? Uite cum arata azi

O asistentă socială din Danemarca aflată în Nigeria pentru a ajuta copiii, a găsit pe stradă un băiețel abandonat de doar doi ani. Fotografiile pe care le-a postat cu el pe rețelele de socializare au sfâșiat inimile multor oameni.

Anja Ringgren Loven a găsit băiatul, după ce părinții lui l-au abandonat și l-au lăsat pe stradă să moară. Se presupune că părinții acestuia l-au acuzat de vrajitorie. Atunci când Anja l-a găsit, el se afla într-o stare groaznică.

CITESTE SI >>>

SOCANT! Femeie violata in grup intr-un autobuz, in fata fetitei sale de 3 ani

Ce au facut acesti lei cand au intalnit o fetita speriata, este imposibil de imaginat

Un copil de 13 ani spune de ce vin, de fapt, imigrantii in Europa

Cum arata astazi baiatul gasit in Nigeria care a fost abandonat pe strada de parinti

Micuțul a rătăcit pe străzi timp de 8 luni, însă Anja l-a găsit și l-a luat sub aripa ei. Ea i-au oferit îngrijiri medicale adecvate și l-au numit Hope(Speranță).

Cele mai recente fotografii arată că iubirea și grija au dat rezultate incredibile. Starea sa s-a îmbunătățit în mod semnificativ, deși în momentul când a fost găsit era la un pas de moarte.

Hope arată ca un băiat fericit și sănătos acum. El a luat în greutate, după cum se poate observa pe cea mai recentă fotografie cu el.

Imaginea a fost postată de Anja pe Facebook alături de mesajul:

„Din ziua în care l-am luat acest băiețel dulce în brațele mele  am fost sigură că nu va supraviețui. Fiecare respirație a sa a fost o luptă și nu am vrut ca el să moară fără nume, fără demnitate, așa că l-am numit Hope. Speranță pentru mine este un nume special. Nu doar în senul propriu zis al cuvântului.În urmă cu mulți ani în urmă mi-am tatuat pe degetele numele HOPE, deoarece pentru mine înseamnă:. Ajută O persoană zi de zi(Help One Person Everyday)”

Comments

comments