Sanatate

Trucul genial pe care ar trebui sa-l incerci imediat! Ce se intampla daca-ti pui vata cu spirt in buric

De multe ori medicina traditionala ne ofera raspuns la nenumarate intrebri legate de sanatatea noastra, iar ameliorarea unor dureri poate fi rezolvata cu ajutorul unor trucuri simple pe care bunicii nostri le foloseau cu succes.

Si fie ca va vine sa credeti sau nu, acest truc care nu presupunee niciun fel de efort din partea dumneavoastra poate sa elimine durerile de stomac, raceala gripa sau tusea.

CITESTE SI >>>

A pisat 10 catei de usturoi si si-a pus pe fata! A scapat de o probleme pe care toate femeile o au cu tenul. Trebuie sa faci si tu asta

A pus usturoi in oala cu lapte fiert! Rezultatul este FABULOS. INCREDIBIL cum nimeni nu stia acest truc genial

Elimina mucusul din plamani si opreste tusea intr-o singura noapte cu aceasta remediu facut in casa! Compresa minune despre care putini stiau

Tot ce trebuie sa faceti este sa inmuiati un ghemotoc de vata in alcool sanitar cu o concentratie de 50% si sa o amplasati in buric.

Luati o bucata de vata, inmuiati-o in spirt si apoi stoarceti-o pentru a elimina surplusul de spirt. Puneti apoi bucata de vata in buric si acoperiti-o cu un plasture. Repetati procedeul de fiecare data este nevoie pentru a va ameliora durerile.

In cazul durerilor menStruale, pe langa spirt, presarati pe vata putina sare. Puneti vata in buric si fixati-o acolo cu un plasture.

Sursa: MyILifestyle.com

 

Comments

comments