Revista presei

VESTE MARE pentru toti romanii! Se dau SPORURI de la 3.600 de lei pe LUNA! Vezi daca esti pe lista

Publicatia online Economica.net vă prezintă lista completă a beneficiilor pe care le primesc salariaţii din sistemul bugetar si a publicat deja lista sporurilor încasate de angajaţii din Transporturi, din spitalele CFR, dar şi din Justiţie.

Astăzi aflati ce sporuri primesc salariaţii încadraţi în instituţiile din cadrul aparatului de lucru de la Palatul Victoria, potrivit informaţiilor comunicate în exclusivitate pentru ECONOMICA.NET de oficialii Guvernului.  

CITESTE SI >>>

SOCANT! Daca ai baut macar o data CEAI LA PLIC, ar trebui sa citesti asta! N-o sa-ti vina sa crezi cum e produs

S-a deschis in Romania magazinul de unde poti sa cumperi ORICE, fara sa dai niciun ban

Sa razi sau sa plangi? S-au închinat si au pupat ani buni oase de porci si de oi in loc de moaste -VIDEO

 

Cel mai mare spor primit de salariaţii aparatului de lucru al Executivului e încasat de trei demnitari din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Fiecare dintre aceştia încasează lunar o indemnizaţie de 3.683 lei pentru participare la lucrările şedinţelor unor Comisii.
Această indemnizaţie reprezintă jumătate din indemnizaţia lunară a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (A.N.R.P.). Indemnizaţia preşedintelui A.N.R.P. se ridică la 7.366 lei pe lună.

 

Cea mai mare diurnă plătită în luna aprilie în cadrul aparatului de lucru al Executivului a fost acordată unui demnitar detaşat din sistemul justiţiei. Acesta a beneficiat în luna aprilie de diurnă de 5.782 lei, ne-au spus oficialii Secretariatului General al Guvernului. 

 

Majoritatea salariaţilor din aparatul de lucru al Executivului beneficiază de spor de condiţii vătămătoare. Salariaţii Corpului de Control al Premierului şi cei ai Secretariatului General al Guvernului  (SGG) încasează cei mai mulţi bani pentru că lucrează în condiţii vătămătoare. În medie, 406 lei a primit în mai 2016 fiecare dintre cei 54 de salariaţi ai Corpului de Control al Premierului, beneficiari ai acestui spor, în timp ce SGG a plătit, în medie, 404 lei în aprilie 2016 pentru fiecare dintre cei 442 de angajaţi beneficiari ai sporului de condiţii vătămătoare. 

 

Cele mai puţine sporuri încasate de angajaţii din aparatul de lucru al Executivului sunt primite de salariaţii Departamentului pentru Lupta Antifraudă şi de cei ai Corpului de Control al Premierului. Aceştia primesc doar spor pentru condiţii vătămătoare şi, când e cazul, li se decontează cheltuielile de deplasare în interes de serviciu în ţară şi străinătate. 

 

Cele mai multe sporuri din cadrul aparatului de lucru al Executivului sunt primite de salariaţii Secretariatului General al Guvernului. 

 

Iată pe larg ce sporuri primesc angajaţii din aceste instituţii. 

 

Sporurile încasate în luna aprilie 2016 angajaţii Secretariatului General al Guvernului

 

– Spor de condiţii vătămătoare, în cuantum mediu de peste 404 lei pe lună per beneficiar;

 

  • 442 salariaţi ai Secretariatului General al Guvernului au beneficiat de acest spor.

 

– Spor pentru direcţie specială, în valoare de 10% din salariul de încadrare;

 

  • 12 salariaţi au primit în luna aprilie 2016 spor pentru direcţie specială, în cuantum mediu de peste 711 lei pe lună per salariat.

 

– Indemnizaţie lunară de 3.683 lei pentru participare la lucrările şedinţelor unor Comisii;

 

  • Această indemnizaţie reprezintă 50% din indemnizaţia lunară a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (A.N.R.P.). Indemnizaţia preşedintelui A.N.R.P. se ridică la 7.366 lei pe lună. Trei demnitari au beneficiat de jumătate din indemnizaţia preşedintelui A.N.R.P.

 

– Decontarea cheltuielilor de cazare pentru folosinţa imobilelor cu destinaţia de locuinţă, în cuantum de aproximativ 2.500 lei pe lună pe persoană;

 

  • Trei demnitari şi un înalt funcţionar public au beneficiat de decontarea cheltuielilor de cazare. 

 

– Decontarea cheltuielilor cu deplasarea la domiciliu, în valoare de 275 lei pe lună per beneficiar;

 

  • Patru demnitari au beneficiat de decontarea acestui tip de cheltuieli.

 

– Un demnitar detaşat din sistemul justiţiei a beneficiat în luna aprilie de diurnă de 5.782 lei.

 

  • Cuantumul diurnei reprezintă 2% pe zi din indemnizația de încadrare brută lunară. Demnitarul detaşat din sistemul justiţiei a beneficiat şi de chirie lunară în cuantum de 500 euro pe lună.
Citeste tot articolul pe Economica.net

Comments

comments