VESTE SOCANTA! A aflat din intamplare ca sotul ei traieste o „viata dubla” de 18 ani. Este casatorit cu alta femeie si are trei copii!

Viata poate fi mai ceva ca in telenovele. O femeie a aflat secretul teribil al sotului ei, de-abia dupa 20 ani de casnicie, cand a fost nevoiata sa il duca la spital, dupa ce acesta s-a taiat la mana.

Incredibil dar adevarat! O femeie din Anglia, care a dorit sa nu-si dezvaluie identitatea i-a scris unui jurnalist de la The Sun povestea socanta a vietii ei. Aceasta, care era casatorita de 20 de ani a aflat cu stupoare, in urma unei interventii de urgenta a sotului la spital ca viata sa alaturi de el a fost o mare minciuna.

Barbatul s-a taiat foarte rau la mana in urma unui accident si a fost nevoit sa fie transportat de urgenta la spital. Pentru ca nu putea sa se prezinte la serviciu in ziua respectiva, femeia a sunat la locul de munca al sotului pentru a anunta vestea. Din nefericire, compania a spus ca nu are niciun angajat pe numele respectiv. De-abia atunci femeia a realizat ca totul a fost o minciuna.

Barbatul era de fapt casatorit si avea trei copii cu o colega de munca! Minciuna a durat 18 ani si a fost confirmata chiar de sotul femeii. Aceasta spune ca in tot acest timp a fost mintita, iar sotul a inventat mereu deplasari in diferite locuri si alte activitati in afara programului de la job pentru a-si petrece timpul cu cea de-a doua familie.

In ciuda vestii socante pe care a aflat-o, femeia care are un copil de 16 ani cu sotul sau, se pare ca isi continua viata in aceeasi casnicie, in timp ce barbatul care a dus cu nonsalanta o viata dubla aproape doua decenii se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Fiul lor, in schimb, a ramas marcat de aflarea vestii si refuza orice comunicare!

Comments

comments

Author: johnyhilfiger