Femeile gravide din România ar urma să primească 2.000 de lei, împărțiți în câte două vouchere, în urma unui proiect legislativ care a fost adoptat de Consiliul General al Municipiului București.

Proiectul, intitulat „Primăria Capitalei vine în sprijinul femeilor însărcinate! a fost adoptat, miercuri, de Consiliul General al Municipiului București

CITESTE SI >>> 

Veste URIASA pentru mamele care alapteaza! S-a decis ASTAZI, in Senat! Se dau AMENZI USTURATOARE daca nu se va respecta. Cezi ca s-a facut dreptate?

Conform acestuia, femeile însărcinate, cu domiciliul sau reședința în București, vor beneficia de vouchere în valoare de 2.000 de lei. Suma este destinată cheltuielilor girate înspre analize medicale nedecontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Primul dintre cele două vouchere va fi primit după ce cererea a fost procesată, iar al doilea va fi primit în a șasea lună de sarcină. Pentru ambele vouchere, este nevoie de adeverințe medicale, scrie HotNews.

De asemenea, tot astăzi a fost aprobat și suportul financiar de 13.800 de lei pentru cupluri infertile, în vederea efectuării de fertilizare în vitro.

Comments

comments