De obicei se intampla invers fata de cum s-a intamplat acum. Noul sistem de operare mobil, iOS, prezentat de Apple se pare ca a cam copiat cateva functii importante de la Android.

Astfel, Apple a venit in fata fanilor cu surle si trambite pentru a prezenta un sistem de operare al carui functii de baza existau deja pe piata. Cool!

Iata cateva dintre functiile prezente la Android si de-abia lansate in versiunea 5 a iOS, descoperite de Business Insider:

Notificarile in Android apar in top-bar de la prima versiune. Pe iOS insa, functia a fost introdusa de-abia in verisiune ade fata.

Sincronizarea telefonului cu PC-ul se putea face cu sistemul de operare Android si o aplicatie suplimentara de cand lumea, in timp ce Apple de-abia acum s-a gandit s-o introduca

Browser-ul de internet de pe iOS va deschide paginile de net in tab-uri, exact ca Firefox pen PC. Andoid insa a introdus functia Tabbed in februarie, odata cu lansarea Honeycomb pentru tablete.

Aproape toate telefoanele cu Android pot sa primeasca update-uri fara sa fie conectate la computer. Pana acum, Apple nu permitea acest lucru, decat cu ajutorul conectarii la PC si utilizarea aplicatiei iTunes.

Comments

comments