VIDEO! Cat de realist a ajuns sa fie sexul virtual

Cele mai impresionante inovatii in materie de realitate virtuala au fost prezentate de curand la principalul targ de tehnologie din lume, organizat la Las Vegas.

Printre vedetele targului a fost un dispozitiv capabil sa transforme un videoclip pentru adulti intr-unul cat se poate de realist.

Performanţele noilor tehnologii în materie de sex virtual au fost testate de un jurnalist de la mashable.com. Acesta a aratat tuturor ce presupune p0rnografia VR (virtual reality).

Astfel, in timp ce urmărea un film pentru adulti special realizat pentru p*rnografia VR, a folosit o casca virtuală Samsung Gear. Cand si-a pus casca pe cap, reporterul spune ca s-a trezit cu o femeie, care ii vorbea murdar, ingenunchind in fata lui. A devenit confuz, imediat ce pe pat vazuse un barbat, acela era chiar el, dar aşa cum arăta în realitatea virtuală.

Dupa ceva timp, in camera a intrat inca o femeie, deoarece acesta a optat pentru sex in trei. Ambele s-au dezbracat si au inceput sa-i faca sex oral personajului virtual, scrie adevarul.ro. Jurnalistul spune ca uneori credea ca totul e real.

Exista si cateva aspecte negative. De exemplu, filmele nu permit întoarcerea privirii decât la 180 de grade si cateodata ai impresia ca totul este atat de real, incat uiti ca e doar un film.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger