loading...

Cele mai impresionante inovatii in materie de realitate virtuala au fost prezentate de curand la principalul targ de tehnologie din lume, organizat la Las Vegas.

Printre vedetele targului a fost un dispozitiv capabil sa transforme un videoclip pentru adulti intr-unul cat se poate de realist.

Performanţele noilor tehnologii în materie de sex virtual au fost testate de un jurnalist de la mashable.com. Acesta a aratat tuturor ce presupune p0rnografia VR (virtual reality).

Astfel, in timp ce urmărea un film pentru adulti special realizat pentru p*rnografia VR, a folosit o casca virtuală Samsung Gear. Cand si-a pus casca pe cap, reporterul spune ca s-a trezit cu o femeie, care ii vorbea murdar, ingenunchind in fata lui. A devenit confuz, imediat ce pe pat vazuse un barbat, acela era chiar el, dar aşa cum arăta în realitatea virtuală.

Dupa ceva timp, in camera a intrat inca o femeie, deoarece acesta a optat pentru sex in trei. Ambele s-au dezbracat si au inceput sa-i faca sex oral personajului virtual, scrie adevarul.ro. Jurnalistul spune ca uneori credea ca totul e real.

Exista si cateva aspecte negative. De exemplu, filmele nu permit întoarcerea privirii decât la 180 de grade si cateodata ai impresia ca totul este atat de real, incat uiti ca e doar un film.

 


loading...

Comments

comments