ACTUAL

VIDEO O invatatoare, inregistrata in timp ce-si injura elevii ca la usa cortului: „Te ia mama dracu’ daca nu stai teapan! Daca vrei sa te calc in picioare, te calc“

Un clip audio în care se aude vocea unei învăţătoare a devenit viral pe internet. Cei care au postat înregistrarea susţin că este vorba despre învăţătoarea Luminiţa Gheorghe, de la o clasă a I-a de la Colegiul Naţional Ana Aslan din Brăila.

„Tratament inuman aplicat unor copii de 7-8 ani de către învăţătoarea Gheorghe Luminiţa din Brăila de la Colegiul Ana Aslan. V-aţi lăsa copilul pe mâna acestei învăţătoare? Credeţi că are ce căuta la catedră aceasta învăţătoare?”, scrie în descrierea materialului video, informeaza Adevarul.ro.

În înregistrarea audio, învăţătoarea spune că ar fi dispusă să-i bată pe elevii săi de la clasă, pe care-i numeşte animale, dar singurul lucru care o reţine este faptul că şi-ar putea pierde serviciul.

„Băi, băieţel, dacă nu te ia mama dracu’! Stai ţeapăn! Dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Au ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, doi draci, să dea peste cap o clasă întreagă. Animalul râde. Creierul lui are o problemă”, spune învăţătoarea.

Înregistrarea a fost descoperită şi de inspectorul şcolar general Cătălin Canciu, care s-a declarat stupefiat de ceea ce a auzit.

“M-a cutremurat când am vizionat clipul. Astăzi dimineaţă am vorbit cu directorul Colegiului Naţional Ana Aslan, care nu ştia despre acest clip. Inspectorul de specialitate din cadrul ISJ Brăila a confirmat că pe înregistrare este vocea doamnei învăţătoare Luminiţa Gheorghe. Şcoala este singura care o poate sancţiona pe doamna învăţătoare”, a declarat inspectorul general al ISJ Brăila, Cătălin Canciu.

Comments

comments