VIDEO! Uite cum castiga tanara asta MII DE DOLARI stand in fata calculatorului, IN FATA UNEI CAMERE WEB

Castiga mii de dolari stand in fata calculatorului fara sa faca nimic desebit. Este vorba despre o poveste stranie, dar adevarata a unei coreence.

 

Femeia face parte dintr-un curent cat se poate de nou si ciudat, dar care in ultima perioada a inceput sa acapareze tot mai mult lume. Este vorba despre voyeurismul gastronomic.

Astfel, femeia castiga fabuloasa suma de 9.000 de dolari pe luna in timp ce sta in fata camerei web si mananca.

Park seo-yeon a renuntat la cariera sa de consultant pentru un job mult mai usor si banos: 9.000 de euro pentru trei ore in care mananca in fata calculatorului. Cei care o urmaresc ii trimit asa-zise baloane virtuale, care ulterior se transforma in bani, scrie Reuters.com.

„Oamenii simt o plăcere vicioasă uitându-se la show-ul meu online atunci când nu pot mânca la fel de mult, sau nu vor să mânânce în timpul nopții sau sunt la dietă”, spune Park Seo-yeo .

Pe de alta parte, unul dintre urmaritorii femeii sustine ca uitandu-se la ea, e ca si cum ar avea companie la masa. „Am senzația că mâncăm împreună toată acea mâncare. Cred că acesta este scopul acestui show. Și probabil, le oferă o senzație de confort celor care mănâncă singuri”, explică Park Sun-Young.

Voyeurismul gastronomic este o noua obsesie pe internet, care ia amploare pe masura ce tot mai multe persoane incep sa locuiasca singuri. Potrivit Reuters, numarul persoanelor care locuiesc singure in Coreea de Sud a ajuns la o treime din populatia totala.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger