Videoclipul SECRET care iti arata de ce sunt in stare pentru a face bani din consumul de carne – VIDEO

Un videoclip făcut public de Asociația pentru Protecția Animalelor din SUA a scos la iveală ororile care se produc în unele fabrici pentru consumul uamn de carne.

Videoclipul a devenit viral în lume, adunând zeci de milioane de afișări și stârnind indignarea a zeci de mii de oameni.

CITESTE SI >>>

Aceasta fotografie face inconjurul internetului. Ce apare pe marginea drumului, in poza completa

Ce mai fac tinerii la scoala: Trei elevi s-au inregistrat in timp ce intretineau relatii intime in toaleta scolii

Soferi, MARE ATENTIE in trafic! „Smecherasii” au gasit o noua metoda de a face bani – VIDEO

Imaginile surprinse într-o fabrică de carne din SUA arată cum angajații facilității aruncă micii pui de găină din cutiile în care se nasc într-o gaură, ca și cum ar fi obiecte și nu ființe.

Puii sunt sortați încă din ziua în care se nasc, aruncați pe niște benzi în mișcare, fără a lua în calcul posibilitatea ca aceștia să moară din cauza loviturilor.

Trierea se face în funcție de acei pui care supraviețuiesc. Aceștia sunt vaccinați și li se dau hormoni de creștere pentru a putea ajunge la dimensiunile la care să fie vânduți în supermarketuri în decurs de doar 40 de zile.

Cocoșii care ajută la procreere sunt separați de găini si în scurt timp uciși, întrucât nu produc ouă și nu sunt eficienți din punct de vedere al costurilor.

Uneori, aceștia sunt uciși prin ruperea gâturilor său prin „gazare”. Informația că cosoșii sunt uciși în asemenea condiții a fost confirmată și de Departamentul Britanic pentru Protecția Animalelor, după cum notează DailyMail.co.uk.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger