PARENTING

Vigantol si vitamina D3… sau cum iti poti DISTRUGE copilul cu avizul medicului

Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea masiva a calciului ionic, se arata pe unele forumuri de specialitate din Romania.

Astfel, potrivit spuselor unor mame, de la Vigantol pot aparea multe probleme : fontanela se inchide prea devreme, astfel incat creierul nu se mai poate dezvolta corect, se calcifiaza creierul si organele, se decalcifiaza oasele facandu-le moi.

 

Aceasta otrava zilnica, asa cum spun cei care considera ca acest medicament este nociv pentru sugari, nu ajuta deloc la rahitism, principala afectiune impotriva careia este administrat, ci mai degraba il provoaca si il agraveaza.

CITESTE SI >>>

PSIHOLOGII AVERTIZEAZA! Nu lasati copii sa se uite la astfel de desene! Le poate provoca AUTISM

AVERTISMENT pentru toti parintii! Continuati sa le dati ASTA copiilor vostri si le VETI SCURTA VIATA

Toate femeile GRAVIDE trebuie sa stie despre aceasta boala! Ce se intampla daca NU este depistata la timp

Atat doctorii cat si mamele sunt extrem de naivi crezand in propaganda concernelor farmaceutice si dau sugarilor des chiar din primele zile si fara un motiv intemeiat vigantol, mai precizeaza mamele care sunt impotriva Vigantolului.

Urmarile acestei greseli evidente le puteti vedea singuri chiar din relatarile mamelor pe forumurile medicale.Unul dintre ele il gasiti aici

Atentie! Aceasta este doar parerea unor parinti, exprimata pe internet si care trebuie mentionata datorita libertatii de exprimare. Ea insa nu vizeaza si convingerile redactiei DailyBreak.ro. Fiecare parinte are dreptul sa se documenteze si sa traseze singur propriile concluzii.

Comments

comments