ACTUAL

Violatorii din Vaslui au postat pe Facebook o conversatie cu Raluca dinaintea incidentului! Ce le-a spus fata?

Disperati sa scape basma curata, violatorii din Vaslui au postat pe Facebook o imagine care ar surprinde o conversatie de pe Facebook cu Raluca, fata de care au abuzat.

 

Din mesajele postate pe Messenger s-ar deduce ca tanara ar fi fost dispusa sa faca sex cu ei, astfel ca ceea ce pretinde a fi viol este de fapt o minciuna.

 

Fotografia a tot fost distribuita in ultimele zile pe Facebook.

Potrivit Aktual24.ro, imaginea este falsificata. Violatorii ar fi creat un cont fals de Facebook cu numele fetei, cu ajutorul caruia a postat pe chat conversatia, astfel incat sa para ca este reala. Insa in noiembrie 2014, cand a avut loc incidentul, Raluca avea o alta fotografie la profilul de Facebook

Dupa aceasta „manevra” violatorii sunt sustinuti pe retelele sociale „Uite ce cumintica e”, „Nu vezi ce poste mari are?”, „Doamne fereste, nu vezi ca domnisoara asta este mai rau ca vaduva neagra?”.


Raluca,a venit in direct la TV,unde a declarat ca ii este frica si sa iasa din casa:

 

„Va multumesc mult pentru tot sprijinul aratat! Imi este foarte greu. Mi-e frica sa ies din casa! Am fost doar la scoala, nu am vrut sa ies in evidenta. Toata lumea spunea ca eu sunt de vina, nu ei. Nu oamenii din sat, multe persoane mi-au spus asta. Am fost la psiholog. Am inceput sa ma simt mai bine dupa cele cateva sedinte facute. Mi-e teama ca ar putea sa scape. Mi-era foarte frica de ei cand i-am revazut, mi-era teama sa nu cumva sa ma jigneasca iar”, a declarat ea, cu lacrimi in ochi.

 

Indivizii cercetati in libertate pentru viol sunt : Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrica (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) si Boicu Ionut Bogdan (21 ani).

violatorii din vaslui

Comments

comments