PARENTING

Vrei sa stii daca este baiat sau fata? Fa acest test simplu cu bicarbonat de sodiu si vei afla cu siguranta!

Odata ce ai ajuns sa obtii un test de sarcina pozitiv si esti 100% sigura ca esti insarcinata, dupa un eventual control la medicul ginecolog, urmatoarea preocupare a ata si a partenerului de viata este daca daca micutul care se dezvolta in pantecele tale este baiat sau fata.

Exista mai multe metode mai mult sau mai putin demonstrate a fi sigure in legatura cu aceasta dezvaluire, multe dintre ele ramanand insa la stadiul de simple predictibilitati.

CITESTE SI >>>

De ce bebeluşii din lumea intreaga rostesc pentru prima data in viata cuvantul „mama”? Specialistii fac dezvaluiri nebanuite

Vrei sa stii cati copii vei avea? Afla raspunsul aici

Cum ne manipuleaza copiii prin plans?! Specialistii fac dezvaluiri NEASTEPTATE!
Foarte multi parinti vor sa afle cat mai repede ce sex are bebelusul lor, mai inainte ca medicii sa le poata spun asta. Acesta este si motivul pentru care multi dintre ei apeleaza la metode neconventionale de a afla acest lucru.

Unul dintre asa-zisele teste de a afla sexul bebelusului este metoda inelului invartit deasupra burtii in care se afla bebelusul. De asemenea, se spune ca si forma pe care burtica mamei o ia de-a lungul sarcinii poate indica daca bebe este baiat sau fata.

Din pacate, niciuna dintre aceste metode nu este una care sa indice sigur ce sex va avea bebelusul care se dezvolta in burtica. Exista insa o metoda mult mai sigura care va poate spune daca micutul este baiat sau fetita, inainte ca medicul sa va poata confirma acest lucru: este metoda in care se foloseste bicarbonatul de sodiu!

Nici acest test nu este unul oficial, de aceea nu este o perioada exacta in timpul sarcinii in care este indicat sa-l faceti. Cu toate acestea, se recomanda sa faceti testul la sfarsitul primului trimestru de sarcina, adica dupa 10 saptamani.

In ce consta de fapt tesul de sarcina cu bicarbonatul de sodiu?

Acest test in care se foloseste bicarbonatul de sodiu masoara nivelul de hormon hCG (gonadotropina corionica umana), un hormon care tinde sa creasca foarte mult dupa a 10-a saptamana de sarcina, dupa cum precizeaza American Pregnancy Association, citata de LittleThings.com

Iata cum se face testul cu bicarbonatul de sodiu care iti indica sexul bebelusului:

1. Umpleti un pahar cu urina

2. Adaugati intr-un alt pahar doua linguri de bicarrbonat de sodiu

3. Asezati bicarbonatul pe o suprafata perfect plata, intr-o camera bine luminata.

4. Adaugati urina peste bicarbonat, atat cat sa acoperiti praful cu urina.

5. Daca bicarbonatul incepe sa reactioneze in contact cu urina (devine efervescent), atunci inseamna ca bebelusul este baiat.

6. Daca bicarbonatul nu reactioneaza in contact cu urina, atunci avem de-a face cu o fetita.

Comments

comments