Tips&Tricks

WOW! Asa iti dai seama care punga de chipsuri are bani in ea

Companiile producătoare de chipsuri încearcă să-și ademenească clienții cu tot felul de promoții și premii. Una dintre ele, cea mai folosită de altfel, este cea prin care în puncile de chipsuri se găsesc bani.

Sigur că în momentul în care cumpărăm o puncgă de chipsuri ne dorim să fie una câștigătoarea. O bancnota de 5, 10 sau chiat 100 de lei nu ar strica nimănui. Dar ce-ar fi să aflăm secretul prin care putem sa ne dăm seama care pungi de chipsuri conțin bani.

CITESTE SI >>>

Ati observat spuma in urina! Iata ce inseamna acest lucru

N-ai fi crezut! Orificiul din manerul tigaii nu este pentru agatat in cui! UITE la ce foloseste, de fapt

Habar n-aveai ca gaura suplimentara pentru sireturile de la pantofii sport foloseste la asa ceva

Cum aflăm care pungi de chipsuri au bani în ele

Un bărbat a descoperit o metodă interesantă de depistare dacă pungile cu chipsuri conţin bani. Tânărul din Teleorman spune că a găsit destule cu metoda sa mai multe astfel de pungi până acum şi  s-a decis să o dezvăluie tuturor pe internet.

“Tot ce ai nevoie este de un beculeţ pe care îl puteţi găsi la o brichetă. De regulă, aceste lanternute au lumina albastră. Iei pungă şi pui acel bec prin ea, o să se vadă chipsurile. E nevoie de ceva dexteritate, însă va spun sigur că merge” a spus tânărul pe pagina sa de socializare, potrivit bewoman.ro.

Se pare că raportul de câştig este de 1 pungă cu bani la 6, aşa că nu este foarte greu să găseşti un astfel de produs câştigător.

Comments

comments