Ziua profesoara, noaptea poza GOALA! Parintii au ramas SOCATI cand i-au vazut pozele NECENZURATE

Parinții unui copil au fost șocați cand au descoperit-o pe profesoara suplinitoare a acestuia aproape dezbracata pe Internet. Femeia in varsta de 21 de ani avea poze cu ea in lenjerie intima pe profilul personal de pe o rețea sociala.

Gemma Laird nu a crezut ca fotografiile vor reprezenta o problema in cariera ei, fiind realizate intr-un studio profesional, avand o cariera formata ca model. Potrivit metro.co.uk, parinții care au vazut imaginile le-au adus in atenția directoarei școlii, iar Gemma a fost concediata de la Școala Primara Bloemfontein din comitatul Durham, din Anglia.

 

CITESTE SI >>>

Cum arata un bordel dintr-o tara musulmana, unde pr0stitutia este legala

A vrut sa se laude pe Facebook cu noua masina, dar un detaliu rusinos a bagat-o in pamant de rusine

A vrut sa pozeze in ipostaze provocatoare la plaja, dar s-a facut de ras! Ce s-a intamplat, a devenit VIRAL pe net

„Ma descurcam foarte bine cu jobul și primeam pareri pozitive. Au spus ca ma descurc foarte bine cu copiii. Dupa saptamana, am fost chemata la birou și Laura Liddel, directoarea, a spus «Nu vreau sa am conversația asta cu tine, dar trebuie»”, a povestit Gemma, care considera ca a fost nedreptațita.

Mai mult, tanara susține ca a fost concediata pe nedrept. „Mi-a spus ca cineva a fost pe pagina mea de Facebook și a descoperit ca lucram ca model. M-au reportat pentru asta. Mi s-a spus ca nu vor sa strice reputația școlii și ca oamenii iși vor pierde respectul pentru școala daca aflau ca sunt model. Un alt lucru pe care l-a zis a fost ca unii dintre elevi au probleme de incredere in sine, iar ea nu voia ca ei sa ma caute pe Facebook sau Instagram”, a mai relatat Gemma.

 

Aceasta a marturisit ca directoarea a facut-o sa se simta ca o prostituata. „ A zis ca nu vrea ca elevii ei din clasa a șasea sa creada ca este acceptabil sa fie model. M-a facut sa ma simt mizerabil și ca și cum aș fi o prostituta. Este ridicol”, a mai povestit tanara.

 

Pe de alta parte, directoarea școlii, Laura Liddell, a declarat ca toți cei angajați in instituție trebuie sa fie un model demn de urmat pentru elevi. „Ne așteptam de la membrii stafului și de la cei plasați in ucenicie sa adere la anumite standarde de comportament, inclusiv privind folosirea rețelelor sociale, și sa fie un exemplu bun pentru elevi”, a spus ea. „Ni s-a adus la cunoștința ca imagini nepotrivite și cu care nu se potrivesc cu standardele noastre au fost publicate pe rețelele sociale de o ucenica noua. Din nefericire, am considerat ca nu avem alta opțiune decat sa punem sfarșit colaborarea pentru a oferi persoanei șansa de a cauta o alta colaborare in alta parte”, a concluzionat Laura Liddell,

 
Sursa: Click.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger