Tips&Tricks

Un alt tip de AMOR face ravagii printre tineri! In ce consta si cum se practica

Un alt tip de amor, care pare a fi o ciudatentie, a inceput sa fie tot mai practicat in randul tinerilor de pretutindeni, dovedind faptul ca generatia de astazi este cu totul si cu totul diferita de cea a anilor `90!

Desi pare a fi o banalitate, expertii britanici sustin ca acest tip de contact este chiar mai senzual decat o partida propriu zisa.

tumblr_lo7yfamNcU1qizxw4o1_500[1]

Multe fete care sunt inca virgine au gasit o modalitate prin care sa se bucure de placere, dar fără p3netrare. Astfel, in loc de actul concret sunt folosite atingerile prelungi, mangaierile si pipaelile.

Britanicii il numesc petting (ce inseamna in engleza, giugiulit, pipait, alintat). Astfel, in timpul momentului intim, tinerii doar se ating, fara a merge mai departe.

–––––

CITESTE SI >>>

Mituri despre SEX in care credeai orbeste! UITE de ce sunt FALSE

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol

Cinci lucruri care se intampla daca NU FACI SEX

Este bine sa faci sex in timpul menstruatiei sau nu? Afla ce spun doctorii

–––––-

„S3xul prin haine”, asa cum mai este denumit de oamenii de stiinta este un prilej perfect pentru parteneri sa se descopere unul pe celalalt, sa devina dezinhibati si sa-si descopere preferintele intime.

Practica a inceput sa fie destul de raspandita, cercetatorii sustinand ca sunt multi tineri care prefera acest tip de contact.

Ei isi ating fata partenerului sau ii ating „din greseala” zonele intime si prefera acest joc de teasing, fara sa se dezbrace.

Comments

comments