Sanatate

OTRAVA DIN CASA TA! Asta ne OTRAVESTE in fiecare zi si nici macar nu ne dam seama de acest lucru

Mirosul de rufe proaspăt spălate este, probabil, pe placul majorității dintre noi. Când scoatem cămașa preferată din dulap și ne hipnotizezază cu mirosul ei proaspăt, acest lucru ne face să ne simțim mai bine.

Acesta este și motivul pentru care încercăm mereu să alegem cu înțelepciune balsamul cu care ne spălăm rufele. Foarte puțină lume știe însă că emolienții din compoziția detergenților sau a balsamurilor de rufe, conțin o mulțime de substanțe tocice care pot pune în pericol viața oricui.

CITESTE SI >>>

Cum ne dam seama daca avem bacterii paraziti sau cancer doar evaluandu-ne gatul

Cafeaua de la automat, OTRAVA cu un 1 leu! Vezi ce contine!

A fost diagnosticat cu CANCER LA OCHI, dupa ce a facut asta in fiecare seara, inainte de culcare

Chiar dacă sunt prezentați la televizor ca o gură de aer proaspăt, trebuie să știți că emolienții conțin o listă lungă de toxine și substanțe chimice care pot să pătrundă în organism prin piele sau prin inhalare și pot provoca o serie de complicații de sănătate.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul familiilor cu copii mici, deoarece aceștia sunt deosebit de sensibili la substanțele chimice.Iată care sunt cele mai comune substante chimice gasite in aproape toți emolienții de pe piață:

Alfaterpinol – Acesta este un produs chimic toxic, care poate duce la o serie probleme de sănătate, cum ar fi amețeli, dureri de cap, foame, pierderi de memorie, amorțeală a feței, gât și durere a coloanei vertebrale.

Acetatul de benzil – S-a fost dovedit că această substanță toxică poate duce la apariția cancerului pancreatic. Vaporii săi pot provoca iritații ale ochilor și probleme respiratorii, iar cel mai rău este că acesta poate fi absorbit prin piele.

Alcool benzilic – Această substanță periculoasă este legată de tulburări ale sistemului nervos central, dureri de cap, greață, vărsături, amețeli și scăderi drastice ale tensiunii arteriale.

Cloroformul – O neurotoxină cancerigenă care poate duce la pierderea conștienței, greață, dureri de cap, vărsături, și / sau amețeli, somnolență.

Linalool – O altă substanță periculoasă care provocă probleme respiratorii și care poate duce până la o afecțiune extrem de gravă, constând în pierderea coordonării musculare.

Comments

comments