BIZAR

Descoperirea SOCANTA din stomacul unei femei! Medicilor nu le-a venit sa creada ca se poate asa ceva

Peste 150 de viermi cilindrci au fost extrasi din stomacul unei femei din India, cel mai mare dintre ei avand 25 de centimetri.

Desi aparitia viermilor parazitari nu este un lucru extrem de socant in mediile insalubre, medicii sustin ca nu au mai vazut un numar atat de mare de viermi in organismul unui om, cu atat mai mult cu cat acestia aveau dimensiuni neobisnuit de mari.

CITESTE SI >>>

DESCOPERIRE SOCANTA! Viermii gigant, descoperiti de biologi, au dat peste cap toata comunitatea stiintifica

Un fermier a murit brusc, dupa o muscatura de capusa. Dar doctorii au descoperit ceva TERIFIANT

Super-sarpele, specia care terorizeaza biologii

Neha Behum, o femeie de 22 de ani din provincia Uttar Pradesh, India, a avut dureri mari de stomac timp de luni de zile, insotite de varsaturi si constipatie. Cand -a hotarat in sfarsit sa mearga la medic, organismul femeii era deja invadat de viermi parazitari.

Aceste organisme se gasesc in apa sau alimentele contaminate. Odata ajunse in organismul uman, larvele depun oua si se inmultesc extrem de rapid.

Lui Neha, medicii i-au scos 150 de viermi vii din abdomen. medicii sunt de parare ca ouale de viermi au fost cel mai probabil inghitite de catre victima, dupa care acestea s-au multiplicat la nesfarsit avand conditii prielnice de viata.

Din fericire, la o saptamana distanta de la extirparea viermilor, femeia a inceput sa-si revina, durerile au disparut, iar acum poate manca din nou hrana solida.

Doctorii au ajuns la concluzia ca viermii care au infestat organsimul femeii sunt nematode, cunoscuti ca viermi cilindrici.

 

Atentie! Imagini SOCANTE!


Comments

comments