BIZAR

Te vei cutremura cand vei vedea cum a ajuns acest barbat dupa ce a incercat sa se trateze de cancer cu un unguent alternativ

Un bărbat de 55 de ani din Australia s-a prezentat la doctor cu o gaură imensă în tâmpla dreaptă, după ce timp de 4 luni s-a uns cu o alifie care se presupune că era utilă pentru vindecarea cancerului.

Bărbatul a început să se dea cu crema respectivă în momentul în care a început să suspecteze că leziunea pe care o are este de natură canceroasă. Crema însă nu avea însă recomandarea niciunui medic

Alifia era un analgezic narcotic extrem de puternic menit sa amelioreze durerile. Când l-au văzut medicii au crezut că este nevoie urgent de o intervenție chirurgicală. După relatarea poveștii, aceștia i-au oferit un tratament pentru închiderea rănii.

Așa-zisa „alifia neagră” conține un compus de rostopască și clorură de zinc care are un aspect coroziv. Crema era folosită în anumite cazuri pentru tratarea unor leziuni provocate de cancerul de piele.

Deși a fost criticată în Australia de Administratia Produselor Terapeutice, crema nu a fost interzisă, iar numărul oamenilor care o folosesc este alarmant de mare.

Comments

comments