INTERNATIONAL

Si-a lasat undita pe malul lacului, fara sa banuiasca ce va urma. L-a trezit alarma dimineata si cand s-a uitat ce a prins….

Un pescar din Marea Britanie a reușit o performanță greu de egalat când a prins un monstru de 54 de kilograme.

Alex Fanshawe, un pescar amator de 32 de ani,susține că a fost trezit de alarmă la 5 dimineața. S-a repezit la undița pe care o lăsase pe marginea lacului și și-a dat seama că a capturat un pește mare.

În încercarea de a scoate monstrul la suprafață au venit și prietenii bărbatului, care s-au luptat preț de câteva minute cu creatura care ieșea ca un șarpe din apă.

Monstrul de 54 de kilograme și lung de aproape 2 metri a fost botezat Duke. Acesta însă a fost eliberat din nou în apele lacului din Thetford, Norfolk.

S-a intamplat in ultima zi. Alarma m-a trezit la 5 dimineata. Mi-am dat seama ca pestele trebuie sa fie destul de mare. Incepuse sa traga undita dupa el. Dupa cateva minute de lupta mi-am dat seama ca am de-a face cu un monstru. Era sa ma doboare. Cu ajutorul prietenilor de pescuit am reusit sa-l aduc la suprafata. Pana acum am reusit sa prind numai un crap mic, iar baietii incepusera sa faca misto de mine deja. Acum, dupa ce l-am prins pe Duke, nu mai rade nimeni”, a spus Alex.

Ulterior s-a descoperit că peștele carnivor avea mai bine de 30 de ani și este al doilea cel mai mare pește de apa dulce prins vreodată.

Comments

comments