INTERNATIONAL

Aceasta mica gaura din perete este, de fapt, cel mai terifiant lucru pe care l-am vazut azi!

Un utilizator al rețelei de socializare Reddit a postat o imagine care, aparent, nu prezintă nimic ieșit din comun. Doar o gaură în perete…

Povestea din spatele imaginii este însă una înspăimântătoare. În timp ce tânărul se relaxa în propria locuință într-o după-amiază obișnuită, s-a întâmplat ceva ce nimeni nu avea cum să prevină. Bărbatul a fost la doar câțiva centimetri de moarte, doar pentru că a avut ghinionul să locuiască în casa greșită.

Un grup de polițiști au început să tragă în apropiere de casa lui din Tallahassee, Florida în ceea ce era o adevărată confruntare armată între forțele de ordine niște delicvenți care se ascundeau într-un imobil din apropiere.

Un glonț a ricoșat și a intrat prin peretele casei unde locuia bărbatul care habar n-avea ce se întâmplă. A perforat ușa de la baie și s-a oprit în mașina de spălat.

Norocosul bărbat se afla în aceeși cameră, însă a avut noroc să se afle la câțiva centimetri distanță de traiectoria glonțului, care dacă l-ar fi nimerit, l-ar fi ucis pe loc.

Fericit că nu i s-a întâmplat nicio nenorocire, bărbatul a postat toată povestea pe Reddit.

 

But it also went through his closet door...

Through a set of drawers... #3

.
And through some clothes.

It`s not certain that this round belonged to the police, but since they were facing the house it is most likely.

 

 

 

Comments

comments