Ea este una dintre cele mai dorite femei de pe internet! „Barbatii vor sa ma sarute din primele 10 secunde”

O femeie de 23 de ani din SUA a fost desemnată de un site de matrimoniale cea mai dorită femeie din lume. Cu toate acestea, ea spune că acest titlu îi distruge viața.

Lauren Urasek din New York a devenit cunoscută în momentul în care și-a făcut profil pe site-ul de matrimoniale OKCupid. La scurt timp, femeia a fost desmnata cea mai populara de pe site, după cum arată DailyMail.co.uk.

CITESTE SI >>>

Nimeni nu poate ghici cu ce se ocupa aceasta tanara din China. A innebunit barbatii cu decolteul ei

Cum arata amanta ideala

Ea este cea mai sexy femeie militar din unitate. Si-a innebunit colegii cu formele sale [GALERIE FOTO]

Lauren a devenit și mai celebră în momentul în care o revistă cunoscută din oraș i-a publicat fotografia la un articol intitulat „Cei mai doriți patru oameni din New York”

Lauren spune că totul are un preț. Femeia este și în prezent singură și precizează că nu și-a găsit jumătatea întrucât toți bărbații cu care s-a întâlnit până acum au vrut din primele 10 secunde să o sărute.

„Alții mi-au oferit bani ca să întrețin relații intime cu ei, în timp ce unii m-au mințit pe net în legătură cu trăsăturile lor”, a spus Lauren, care recunoaște că îi este foarte greu să se decidă asupra unui partener, întrucât are prea multe oferte.

laurenurasekprofile1.jpg

laurenurasek2.jpg

laurenurasek3.jpg

Comments

comments

Author: johnyhilfiger