INTERNATIONAL

Copiii i-au trimis mamei un mesaj in cer legat de un balon cu heliu, dupa ce aceasta a murit! Nu banuia ca se va intampla asta

Renee Finney, o femeie din SUA, a murit lasand in urma trei copii orfani. Acestia nu au avut bani sa-si ingroape mama, insa povestea a induiosat-o pe o femeie in momentul in care a gasit mesajul lor catre mama moarta, legat de un balon cu heliu.

 

Karries Finney si cei doi fratiori ai sai au scris un bilet catre mama lor si l-au trimis catre cer, legat de un balon umplut cu heliu. O femeie insa a gasit balonul, iar povestea celor trei copii a impresiont-o atat de mult, incat s-a hotarat sa porneasca o campanie umanitara pentru ei, scrie NY DailyNews.

 

In biletul trimis catre mama lor, copiii au scris: „Buna, mama. Imi e dor de tine si sper ca o sa vii sa ma vizitezi in curand, pentru ca vreau sa te intreb de ce ai plecat atat de repede

 

Din nefericire, nu doar moartea mamei era o problema dureroasa pentru cei trei, ci si faptul ca aveau nevoie de 10.000 de dolari pentru inmormantarea ei.

Femeia care a gasit mesajul a lansat o campanie de strangere de fonduri, iar in doar in doua zile a reusit sa stranga 2.000 de dolari. In scurt timp, povestea copiilor a devenit cunoscuta in intreaga tara prin intermediul postului local de televiziune 10News. Mii de oameni au donat bani familiei, astfel ca suma pe care au strans-o depaseste acum 12.000 de dolari. Cu acesti bani, copiii isi vor putea, in sfarsit, ingropa mama.

 

Potrivit NY Daily News, Renee Finney, in varsta de 42 de ani, ar fi murit in urma unei lungi batalii cu cancerul. Femeia  a murit pe 5 mai in casa sa din Monreo Valley, California. Inmormantarea va avea loc vineri, 25 mai.

 

[fvplayer src=’http://media.10news.com/video/video_studio/2014/05/13/Good_Samaritan_finds_children_s_messages_159949.mp4′]

 

 

Comments

comments