Arhiva

INCREDIBIL! A paralizat din cauza unei perechi de blugi

O femeie din Australia a avut nevoie să fie spitalizată dintr-un motiv uluitor, în timp ce mergea pe stradă.

Situație mai mult decât bizară în Adelaide, un oraș din Australia, unde o femeie îmbrăcată în blugi strâmți (skinny) s-a prăbușit la pământ, aparent din senin.

Femeia, care era îmbrăcată într-o pereche de blugi skinny a mers la o ruda pentru a o ajuta să se mute, iar la întoarcere a căzut din picioare, după ce membrele îi amorțiseră complet.

Pentru că se afla la acel moment într-un parc mai retras, departe de agitația orașului, femeia nu a fost observată de nimeni preț de câteva ore. Ea a reușit însă să se târască până la cea mai apropiată stradă și să urce într-un taxi, care a transpăortat-o la Spitalul RMunicipal, după cum notează presa australiană.

Potrivit medicilor, femeia suferise un fenomen de compresie. mai exact, din cauza blugilor extrem de strâmți, muschii picioarelor nu au mai fost irigați cu sânge. Ca urmare, s-au umflat foarte mult și au blocat cei doi nervi importanți, situați în partea de jos a piciorului, responsabili pentru locomoție.

Muschii și-au revenit, însă tânăra a fost nevoită să se relaxeze câteva zile, chiar dacă și-a recăpătat mersul imediat după ce a părăsit spitalul.

Comments

comments