Arhiva

S-au pozat aproape GOALE in spital, in timp ce ar fi trebuit sa munceasca. Noua moda a asistentelor din Romania

In spitalele din Romania se intampla multe lucruri care nu au legatura cu obiectivul in sine pentru care au fost create. De exemplu, de-a lungul anilor mai multe asistente au creat adevarate valuri de indignare, dupa ce au postat pe internet imagini cu ele in pozitii provocatoare in institutiile respective.

Sa pozezi sexy in spital se pare ca este o adevarata moda. De la provocator la macabru nu este decat un pas. La un moment dat, una dintre protagonistele pictorialelor respective avea si o porecla care o caracteriza in totalitate: „Spintecatoarea de la morga”

Vezi aici mai multe imagini

 

In 2013 o tanara, cel mai probabil infirmiera, s-a lasat pozata in timp ce defila in lenjerie intima intr-un salon de spital. Tanara a realizat un adevarat pictorial sexy. Tolanita pe pat, sau cracita pe birou, fata si-a aratat toate formele. Pozele s-au raspandit pe internet si au scandalizat pe toata lumea. Pozele ar fi fost facute in Spitalul Sf. Pantelimon, din Focsani.

In 2008, o anume pitipoanca de la morga si-a facut poze in timp ce baga mana in cadavre…descrierea nu este nici pe departe exagerata. Acesta este si motivul pentru care a primit numele de „Spintecatoarea de la morga”.

Pe numele ei adevarat, Mihaela Zegrean, a lasat meseria de la morga in urma si s-a apucat de videochat, zicandu-si probabil ca are mai talent in a-si arata formele decat in disectii.

Imaginile demonstreaza ca aceste fete au transformat saloanele de spital in studiouri foto.

Comments

comments