Arhiva

Dezvaluirile care vor zgudui lumea! Vladimir Putin are origini romanesti

Presedintele Rusiei, o personalitate marcanta in contextul politicii mondiale ar avea origini romanesti, dupa cum precizeaza un jurnalist moscovit.

Dezvaluiri incendiare despre originile natale ale lui Vladimir Putin ies la iveala, exact acum cand presedintele implineste 63 de ani. In contextul in care presedintele a avut grija intotdeauna ca perioada copilariei sale sa fie invaluita in mister, tot mai multe zvonuri vorbesc despre meleagurile de unde se trage acest presedinte care stie sa guverneze cu o mana de fier.

Initial, se credea ca mama lui Vladimir Putin este originara din Georgia. Aceasta l-ar fi dat pe Vladimir spre adoptia la varsta de 10 ani. Informatiile au aparut la un moment dat in presa rusa, insa nu au fost niciodata confirmate oficial.

Un alt zvon sustine ca originile lui Putin sunt romanesti, iar stra-strabunicul, roman din Basarabia, sau ar fi luptat alaturi de domnitorul Dimitrie Cantemir.

Numele stra-strabunicului sau ar fi Vladimir Putină, un soldat care face parte din garda personala a lui Dimitrie Cantemir. Mai mult, strmosul lui Putin ar fi fost decorat de tarul Petru Cel Mare pentru loialitate.

În familia Putină, potrivit tradiției rusești toți bărbații născuți au primit numele de Vladimir. Astfel, Vladimir Vladimirovici Putină a fost bunicul lui Putin, iar unele zvonuri spun ca ar fi fost bucatarul personal a lui Stalin.

 

Comments

comments