Tips&Tricks

Cinci lucruri care se intampla daca NU FACI AMOR

O despartire recenta, stresul continuu pe care il resimti la serviciu sau un partener care nu este fizic langa tine sunt doar cativa dintre factorii care te impiedica sa ai o viata intima activa.

Lipsa activitatii intime poate sa atraga dupa sine efecte negative asupra organismului tau de care nici nu banuiai.

Iata cinci lucuri care se intampla daca nu faci amor

Esti mai nervos!

S3xul te ajuta sa te eliberezi de stres, pentru ca in urma activitatii sintime creierul elibereaza hormoni ai fericirii, cum ar fi endorfine.

Studiile arata ca cei care nu fac dragoste mai mult de o luna sunt mai stresati si se exprima mai cu dificultate in public fata de cei care au facut dragoste cel putin o data de-a lungul a doua saptamani.

Barbatii care au o viata amoroasa activa prezinta un risc mai scazut de a dezvolta cancer la prostata, arata un studiu al Asociatiei Americane de Urologie.

De asemenea, lipsa s3xului determina predispozitia la raceli. Activitatea amoroasa ajuta la eliberarea imunoglobulinei in organism, substanta responsabila cu lupta impotriva infectiilor. Un studiu efectuat la Universitatea din Pensylvania a aratat ca cei care au facut dragoste cel putin o data la doua saptamani aveau un nivel cu 30% mai crescut de imunoglobulina A in organism

Lipsa de amorului creste riscul bolilor vasculare, in special in cazul barbatilor. Astfel ca, barbatii care nu au o viata amoroasa activa risca mai mult sa fie afectati de o boala la inima.

Nu in ultimul rand sexul este bun pentru elimina riscul unor eventuale tulburari erectile, in cazul barbatilor. Acest lucru a fost dovedit de studii recente publicate in American Journal of Medicine care aratau ca barbatii care nu fac dragoste regulat prezinta un risc crescut de a suferi de tulburari erectile.


CITESTE SI

Este bine sa faci sex in timpul menstruatiei sau nu? Afla ce spun doctorii

Sexul de dimineata, cel mai bun mod de a-ti incepe ziua

Cat ar trebui sa dureze o partida de sex perfecta


Comments

comments