WOW

INCREDIBIL! Efectele miraculoase ale SEMNULUI CRUCII asupra mancarii. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Descoperire incredibila facuta de oamenii de stiinta din Rusia! Acestia au descoperit efecte miraculoase ale semnului crucii facut asupra mancarii care urmeaza a fi consumate.

Specialistii rusi spun ca semnul crucii poate sa purifice mancarea pe care o consumi, avand proprietati antibacteriene.

“Am stabilit ca obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncarii si bauturii, înainte de masa, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificata efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmpla fizic în fiecare zi”, a spus fizicianul Angelina Malakhovskaya, potrivit libertatea.ro.

Studiile au fost efectuate de fizicianul Malakhovskaya timp de 10 ani! Aceasta spune ca a descoprit cu precadere ca semnul crucii are efecte antibacteriene asupra apei.

Oamanii de stiinta au efectuat mai multe studii pe mai multe esantioane de apa din diferite surse: fantani, rauri sau lacuri, toate avand o anumita cantitate de bacterii. In mod surprinzator, numarul bacteriilor au scazut cu pana la zece sau chiar sute de ori in momentul in care asupra apei respective era rostita rugaciunea Tatal Nostru si se face semnul crucii, dupa cum noteaza si cea mai importanta agentie de presa rusa, Interfax.

–––––––-

CITESTE SI >>>

Nimic nu pare iesit din comun la aceste sculpturi la prima vedere! Daca le privesti de la distanta ramai mut ce ascund

Un aliment banal, facut in casa, de 100 de ori mai eficient decat ANTIBIOTICELE! Ce sa consumi pentru a scapa de raceala si gripa

Punctul miraculos de pe mana care te scapa de dureri

––––––––

De-a lungul studiului, rugaciunea fost rostita atat de credinciosi cat si de necredinciosi, iar rezultatele se pare ca au fost aceleasi, indiferent de mediul in care a fost desfasurata.

Mai miraculos de atat este si faptul ca oamenii de stiinta au descoperit efectele benefice ale rugaciunii si al semnului crucii asupra oamenilor. Acestia sustin ca cei care au fost supusi testului si au facut semnul crucii au avut o presiune a sangelui nest superioara celorlalti

Tottdata, s-a mai descoperit ca daca semnul crucii este facut neîngrijit, si fara sa atinga punctele corespunzatoare – centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii -, rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Comments

comments